an-easy-backoffice-works


 
 
 

Wie zijn we?

EasyBOW (an Easy Back-Office-Works) is een volledig Nederlandse producent van complete plug-and-play servers voor het MKB. Al sinds 2002 richten we ons op het ontwikkelen en produceren van geavanceerde servergebaseerde oplossingen met de eenvoud van een broodrooster. We ontwikkelen 'gedistribueerde SAS' oplossingen. Onze producten zijn algemeen inzetbaar en ontworpen voor de manier waarop het MKB werkt.

Op de Homepage in 2010

Proef: Server-installatie-op-locatie

Wateringen, 29 jan 2010 - Zouden nieuwe klanten geholpen kunnen zijn met een installatie-op-locatie? We willen het graag weten. Vanaf heden zijn we daarom gestart we met een proef. Alle klanten kunnen vanaf heden bij de aanschaf van hun server aangeven of ze een 'installatie-op-locatie' willen hebben in plaats van de gratis 30 minuten telefonische ondersteuning bij aanschaf.

We verwachten dat installatie-op-locatie vooral interessant is voor klanten met zeer beperkte ICT kennis. Klanten die de basishandelingen kunnen uitvoeren zullen meer gebaat zijn bij telefonische nazorg. Omdat ze zo extra krenten uit de pap kunnen halen.

Het gaat hier nog om een proef, hierdoor kunnen er beperkingen zijn op beschikbaarheid. Interesse? Vraag naar Server-installatie-op-locatie bij uw aanschaf.

Gezocht: Extra ICT-ers

Wateringen, 28 jan 2010 - Gezocht: meer Zelfstandige Automatiseerders met kennis van de EasyBOW iNode en fileOcean voor add-on ICT support op locatie. Extra trainingsmogelijken met onze servers zijn beschikbaar. Een test van bekwaamheid op de iNode/fileOcean is vereist voorafgaand de inzet bij een klant. Neem contact met ons op bij interesse.

ContactAanmelden als partner voor het 'add-on ICT support'

Op de Homepage in 2009

Released: 2Tb fileOcean

Wateringen, 11 nov 2009 - Met het uitkomen van 2Tb harddisks is per direct de opslagcapaciteit verdubbeld van onze meest verkochte fileOceans. Gebruikers met een opslag behoefte van meer dan 1Tb hoeven niet meer hun vlucht te nemen tot de duurdere RAID gebaseerde storage oplossingen. Direct beschikbaar via onze shop.

bestel2Tb fileOceans in onze shop

Released: LAN-2-LAN VPN

Wateringen, 10 nov 2009 - Precies 1 jaar na de introductie van de EasyBOW LAN-2-LAN oplossingen Nu een compleet vernieuwde LAN-2-LAN oplossingen. De verbinding zijn nu sneller, veiliger en minder gevoelig voor de verschillende ADSL modems. VPN is basis van het L2TP protocol.

Met een LAN-2-LAN (VPN) koppel je de netwerken van verschillende vestigingen (transparant) aan elkaar. Voorbeeld: een medewerker in Utrecht kan net zo makkelijk op de server in Amsterdam (bijvoorbeeld in data centrum) als zij op de server in Utrecht kan. De hele proces is volledig transparant voor de gebruiker. Geen enkele medewerker hoeft hiervoor nog een aparte VPN verbinding op te zetten in hun PC of Mac. Vanaf vandaag beschikbaar tussen twee EasyBOW iNodes. Interesse?

bestelBestel direct online of Vragen? Neem contact op

Eenvoudig zelf Flex Werkplekken instellen

Voorburg, 26 sep 2009 - Hoe handig zou het zijn als elke medewerker achter elke willekeurige PC kan gaan zitten en gewoon met de eigen bestanden en Outlook kan werken? In de speciale eenmalige Masterclass georganiseerd door EasyBOW en het ECDL Geautoriseerd Testcen- trum, IP Haaglanden, is op 26 september uitgelegd hoe je stap-voor-stap en zonder extra dure software elke Windows PC kan omtoveren tot een flex-plek PC. Rechts de foto impressie van die Masterclass.

Elke jaar organiseren we een speciale Masterclass rond een bepaald thema (zie onderstaande link). Geďnteresseerd in de volgende Masterclass? Hou onze nieuwsbrief en twitter pagina in de gaten.

Lees verder...Zie de vorige Masterclass onderwerpen
Lees verder...Volg onze Twitter voor de volgende Masterclass
subscribe ezine...Blijk of de hoogte via onze nieuwsbrief

Premium Pack Plus

Wateringen, 30 jan 2009 - Voor maar € 15,00 extra per maand gratis gebruik van alle extra EasyBOW server software modules!!

Zo wordt ICT nog leuker, zelfs in 2009. Iedereen met een Premium Pack haalt er nu nog meer uit, dankzij het nieuwe Plus pakket. Voor maar 15 euro meer per maand krijgt iedereen met de Premium Pack ook nog:

  • Onbeperkte gratis verhuizing van uw domeinnamen naar EasyBOW.
  • Gratis gebruik van alle extra EasyBOW server software modules zolang het Premium Pack Plus loopt. (Onze boekhouder zegt dat we gek zijn).
  • Eén vast aanspreekpunt binnen EasyBOW voor al uw vragen. Ook mobiel bereikbaar.
  • De maandelijkse gratis ondersteuning kan nu ook worden ingezet voor de implementatie van EasyBOW software modules.

Ons motto blijft dan ook: "zo-wordt-ICT-weer-Leuk, vertel het ook aan anderen", daarom veel nieuwe server software, nieuwe server releases en een verbetert Premium Pack. Meer weten?

bestelBekijk de verbeterde Premium Pack
bestelBestel de nieuwe Premium Pack Plus

Historie eerdere jaren

Lees verder...Wat hebben we gedaan in 2008?
Lees verder...Wat hebben we gedaan in 2007?
Lees verder...Wat hebben we gedaan in 2006?
Lees verder...Wat hebben we gedaan in 2005?
Lees verder...Wat hebben we gedaan in 2002 tot 2004?
  EasyBOW: Zo-wordt-ICT-weer-leuk™