Complete file- en backup server

Awarded fileOcean

Awarded fileOcean

fileOcean achterkant
 
 
 

Wat is de fileOcean?

De EasyBOW fileOcean is een nieuwe generatie backup- en fileserver. Deze server is volledig plug-and-play en gemaakt voor het steeds groeiende hoeveelheid bestanden. Met de unieke document lifecycle software gaat de fileOcean door waar een andere fileserver/NAS stopt. Want alleen backups maken is vandaag de dag niet meer voldoende om de groeiende hoeveelheid bestanden in toom te houden.

Gemaakt voor normale mensen.

De fileOcean is ontwikkeld voor hoe mensen echt werken. Per ongeluk een bestand overschreven? Met 1-klik kunt u alle eerdere versies zelf terughalen. Een document van een collega kwijt? Dankzij de ingebouwde zoekmachine komt het bestand binnen een paar seconden weer boven water. Toevallig een virusje? Direct weggepoetst. Backups? Kinderlijk eenvoudig. Onderhoud? Dat doet de ingebouwde automatische piloot.

Wat maakt het verschil?

  • Gemak (uw gemak), eenvoud en begrijpelijkheid.
  • Compleet, alle functionaliteit die u voor al uw bestanden wenst (en een beetje meer).
  • Zekerheid, al uw data is continue goed beschermd. Beveiligde toegang en veilige opslag, allemaal volgens de BS7799 & PCI-3 beveiligingsnormering.
  • Automatische piloot, zodat u nooit meer naar de server hoeft om te kijken. Door constante interne audits werkt uw fileOcean vandaag even goed als over 4 jaar.
  • Ondersteuning, direct en tot de laatste punt en komma in de bron code. Er is geen andere leverancier die u dit kan bieden! Dus nooit meer: "Tsja, ik weet het niet".
  • Compatible (volledig) met uw bestaande computers.

Hoe werkt het?

De fileOcean komt compleet uit de doos. Volledig plug-and- play. Drie stekkers insteken en iedereen in het netwerk kan meteen aan de slag om op een veilige manier bestanden met elkaar te delen. Met een snelle zoekmachine (zoeken op woorden binnen bestanden), een zeer krachtige backup- oplossing, versiebeheer en antivirus is de fileOcean completer dan traditionele backupoplossingen en fileservers en dit voor een prijs die lager is dan u verwacht.

Waarom die paarse kluis?

Zodat u uw fileOcean gewoon op het bureau of in kast kan zetten. Dus geen onhandige server-afmetingen meer. Zo bespaart u de noodzaak van een aparte computerruimte. Dit is gewoon doordacht en zoals u ons vertelde dat u het wilde hebben.

Is het iets voor mijn situatie?

Werkt u met 2 of meer Windows of Apple computers? Werkt u met bestanden en een boekhoudprogramma zoals Mamut, Accountview, Snelstart, etc? Heeft u géén of één server in uw netwerk en lopen uw emails en website via uw provider? Dan is de fileOcean uw perfecte file- en backupserver. Heeft u twee of meer servers in uw netwerk? Dan is de fileOcean de meest ideale backup- en (reserve) fileserver.

Hoe ziet EasyBOW de fileOcean zelf?

De EasyBOW fileOcean® is een complete backupserver en fileserver/NAS in één innovatieve behuizing. Het is de balans tussen functionaliteit en eenvoud. Hierbij zijn stabiliteit en gebruikersgemak geen toevalligheden, maar het resultaat van 4 jaar intensieve ontwikkeling en terugkoppeling van gebruikers. Gezamenlijk beheren de fileOceans nu al meer dan 172 miljoen bestanden voor haar klanten. EasyBOW en de fileOcean is winnaar van meerdere awards.

Ik wil nu iets meer weten over...

Lees verder...  EasyBOW: Zo-wordt-ICT-weer-leuk™