LCD bezel fileOcean
 
 
 

fileOcean installatie-in-beeld

In de doos zit alles wat nodig is voor een succesvolle installatie. In 3 stappen, 3 minuten, is de fileOcean klaar voor gebruik binnen uw netwerk.

fileOcean installatie-in-beeld ook als pdf
Zie video...How-to: Video verslag plaatsing fileOcean

Stap 1 (eerste minuut)

Open de overdoos. Hierin bevindt zich de fileOcean server en twee kleine doosjes met accessoires. In de doosjes zitten: één backup unit (indien aangeschaft), twee powerkabels, één netwerkkabel (wit) en één firewirekabel (grijs). Voor de backup unit is er ook een handige draagtas meegekomen die de drager van uw vertrouwelijke data extra beschermt tijdens transport.

Stap 2 (tweede minuut)

Sluit de meegeleverde kabels aan zoals is afgebeeld in nevenstaande plaatje. Let erop dat de powerkabel als laatste wordt aan­gesloten. De fileOcean start direct wanneer hij wordt aangesloten op het lichtnet. De haakse powerkabel is voor de server en de rechte powerkabel is voor de backup unit.

Stap 3 (derde minuut)

De fileOcean is nu klaar voor gebruik! Vanuit uw PC opent u de Internet Explorer en tikt u in: '\\fileocean1' Geef hierbij 'siteadmin' op als gebruikersnaam en 'changethispasswd' als wachtwoord. U kunt nu direct bestanden naar de fileOcean kopieren en deze delen met andere gebruikers. Vanuit het beheerdersmenu kunt u meedere gebruikers en netwerkmappen (shares) aan­maken. Ga hiervoor naar: 'http://fileOcean1'. 'siteadmin' is weer de gebruikersnaam van de beheerder en 'changethispasswd' uw tijdelijke wachtwoord. Wijzig dit wachtwoord direct. U kunt de fileOcean ook altijd benaderen op basis van het IP adres. Welk IP adres de fileOcean heeft binnen uw netwerk heeft gekregen, is te zien op op één van de schermen van het display.

Klaar voor gebruik

Met behulp van de browser kunt u meer gebruikers en shares aanmaken. Ook vindt u op de portal website van de fileOcean meer informatie over het gebruik binnen uw netwerk. Gebruik de hiernaast aangegeven druktoetsten om backup units correct af te koppelen. Het menu is te activeren via de (middelste) 'selecteer toets'.AddThis Feed Button
  EasyBOW: Zo-wordt-ICT-weer-leuk™