An Easy BackOffice Works

EasyBOW iNode Value Edtion

"Ik vind de persoonlijke telefonische uitleg een bijzonder prettige manier van werken. Ook de iNode configuratie werkt prettig en snel. De aanvraag van de nieuwe domeinnaam was ook al vrij vlot actief op de iNode. Ik vind dat jullie een betaalbaar en mooi product leveren."

Joustra Congress Consultancy, Peter Geneste

De passie van.. klik hieronder voor de videoCall me now

"Al bijna 2 jaar gebruiken we de fileOcean. Voorheen hadden we een PC als server met een ingebouwde tape-streamer voor de back-up. Tapes gingen maar 6 maanden mee en de tape-streamer maar 2 jaar. Ook duurde alle back-ups en restores vrij lang. Het terugzetten van een bestandje duurde gemiddeld een kwartier, nu nog 15 seconden. Niet alleen is het veiligstellen van de data op een sublieme manier geregeld, maar ook het algemene server gebruik. Voor ons is heel belangrijk de integratie van PC's met een Apple PowerBook en een Apple iMac. Allemaal zonder problemen. Inderdaad 'Plug and Play'!!!!"

namens Huisartsenpraktijk Biemans, Rob de Vleeschhouwer

Urban Nomad
 
 
 

Ons motto: iedereen zijn eigen server!

Prettig alternatief: een slimme, stille, energie-zuinige internet server compleet met alle software en hardware.

Direct werkend uit de doos vanaf €650,- (ex. BTW). Dus helemaal compleet met alle software & hardware en draaiend op uw locatie voor minder dan duizend Euro!

De iNode is dé meest verleidelijke server voor iedereen die wel een server wil, maar zich tot nu toe, heeft laten afschrikken door de gangbare server oplossingen.

iNode Server: Wat kan ik ermee?

De EasyBOW iNode server is gemaakt voor klein MKB en richt zich op 'communicatie' (zoals de fileOcean zich richt op 'opslag'). 'Communicatie' is: Snel internetten, eigen emailserver, telewerken (VPN), eigen websites en het regelen van het lokale netwerk.

Wat betekent de EasyBOW iNode concreet voor u:

  • Emailserver - Alle email komt direct op uw eigen server binnen en wordt nergens anders opgeslagen en kan nergens anders 'vast zitten'. Het is de centrale plek waar alle email voor alle gebruikers binnenkomt. Het is makkelijk om zelf meerdere emailadressen en interne distributielijstjes aan te maken.
  • Webserver - Makkelijk zelf snel meerdere websites aanmaken zonder extra hostingkosten. Snel een aparte website aanmaken voor klanten, support, sales of elk andere project. Host zelf meerdere domeinnamen: www.domein-a.nl, www.domein-b.nl, www.domein-c.nl of subdomein websites. Zoals: www.mijndomein.nl, support.mijndomein.nl, forum.mijndomein.nl en upload-bigfiles.mijndomein.nl. Het is allemaal mogelijk. Van een simpele website tot complete webhosting. De iNode heeft standaard alle benodigde techniek aan boord.
  • VPN server - Ideaal voor alle telewerkers. Onderweg of snel s'avonds nog op een veilige manier bij alle bestanden op de zaak kunnen. Maar ook nog iets printen op de printer op de zaak behoort tot de mogelijkheden.
  • Fileserver/NAS - Dit is niet echt het werk van een communicatie server. Maar hij kan het (en doet het). Nu kan iedereen centraal alle bestanden opslaan, zodat ook andere erbij kunnen.
  • DNS/DHCP/NAT server - Dit zijn wat kreten op het gebied van netwerken om aan te duiden dat de iNode helemaal 'uit z'n dak gaat' als hij dit in een netwerk mag verzorgen. Dit maakt een netwerk sneller. Klanten vertellen ons vaak: "het Internet lijkt wel sneller sinds de iNode er tussen staat". Met een grote glimlach zeggen we dan: "Dat klopt".

Eigen server of naar datacentrum?

Wordt het een server in een datacentrum of een eigen server op de zaak? Het antwoord op die vraag gaat in de toekomst steeds meer aankomen op persoonlijk voorkeur of hele specifieke omstandigheden. De trend is immers dat internet steeds sneller wordt dankzij kabel en glasvezel.

De iNode kan ook nog eens overweg met 2 verschillende Internetverbindingen (bv ADSL & Kabel). Nu moet het wel heel gek lopen willen beide internetverbinding er tegelijkertijd uitliggen! Koop een goede UPS en je hebt met een iNode al snel een heel leuk eigen datacentrumpje op de zaak (of thuis). Lijkt dit je niets, plaats dan je iNode in een officieël data centrum.

Kant-en-klare eenvoud

De iNode is ontworpen voor het MKB. Dus eenvoudig te plaatsen, bedienen, goedkoop in aanschaf, goedkoop in onderhoud en standaard met alle noodzakelijke business functionaliteit.

De EasyBOW iNode past in elk modern computer-netwerk en is compatibel met al uw favoriete programma's, notebooks en computers (Windows, OSX, of anders).

Installatie & beheer van de iNode is net zo makkelijk als het aansluiten van een broodrooster. Een broodrooster met 3 stekkers. Sluit die aan en u kunt dan meteen internetten.

Bij aanschaf krijgt u van ons ook nog 30 minuten gratis telefonisch/remote ondersteuning. In die tijd lopen we alles nog eens na voor uw situatie, geven we antwoord op vragen en configureren we, waar nodig, uw (ADSL)router.

Lees verder...Ja, dit spreekt me aan!
Lees verder...Interesse in meer technische details? Kijk hier.
Lees verder...Meer weten over add-ons modules? Kijk hier.

Heb ik een eigen server nodig?

We kunnen tegenwoordig alles laten hosten. Email, websites, boekhouding, en meer. Waarom zou ik een eigen server moeten aanschaffen?" Dit is een veel gestelde vraag. Als u één van de volgende vragen met 'ja' beantwoord, dan wordt aangeraden om een eigen server aan uw netwerk toe te voegen.

Lees verder...11 heldere scenarios die om een eigen server vragen.

Maar is dit wel een server voor mij?

Onzeker of wij de server hebben die past bij uw situatie? Dan zijn de volgende 2 opmerkingen zeer belangrijk voor u.

  • 30 dagen niet-goed-geld-terug. Bent u na 30 dagen niet 100% tevreden over onze server, dan krijgt u gewoon uw geld terug. No questions asked.
  • Bel ons voor passend advies. Bel gewoon en vraag of onze server ook geschikt is voor uw situatie. Omdat u de EasyBOW server kan terugsturen hebben wij er niets aan om u slecht advies te geven. Liever sturen we iemand weg, dan met de ellende van slecht advies te moeten zitten. Allemaal verloren energie. Daarom gewoon passend advies. Dus bel ons.

Ook de beste manier om ons te leren kennen is om gewoon eens te bellen. Zo krijgt u ook snel een beeld wie we zijn, hoe we ICT benaderen en hoe we met onze klanten omgaan. Overtuig uzelf in plaats van dat wij u overtuigen.

Neem contact op...Klik hier om ons te bellen of mailen.
Twitter...Zie hier: een kijkje in onze keuken dmv Twitter.

Zo wordt ICT weer leuk™

We zijn eigenwijs anders. We doen precies wat ICT weer leuk maakt. We willen ook niet geïntimideerd worden door technologie met een iets te grote ego. Wij hebben de "Get-the-job-done"™ technologie. Rechtstreeks van A-naar-B zonder te hoeven laten zien hoe slim we zijn.

Toen iedereen begon over 'groen ondernemen' en 'CO2 neutraal', was het energieverbruik van de iNode al gelijk aan twee moderne spaarlampen (van 15W). Hiermee is het stroomverbruik minder dan 10%(!) van een gemiddelde server.

We liepen ook ver voor de muziek uit met backup-naar- harddisk (ipv tape backups). De fileOcean had al een sterk verbeterde recycle bin ver voordat anderen op die trom sloegen. Ook nu doen onze servers dingen waar u straks bij anderen over leest (zie de features & add-on).

Uw iNode is gemaakt om u te blijven verrassen, elke dag weer een beetje.

Wat dacht u van een W:\ schijf op uw computer? Sleep er een file naartoe en het staat direct (live!) op uw website. WOW! Dat is slim, dat is makkelijk. Elke dag ontdekt u weer nieuwe makkelijke mogelijkheden en wordt ICT weer wat leuker.

subscribe ezine...Blijf ons volgen en loop voor de trend uit.
Lees verder...Zie onze add-on shop voor onze innovatieve extra's

"Set your Urban Nomad FREE"

Overal en altijd bij uw email, bestanden, printers en uw administratie kunnen. De EasyBOW iNode maakt het u mogelijk. De iNode is een complete en krachtige server die meestal alleen maar in een data centra staan. Dankzij de automatische piloot en de EasyBOW Remote Health Monitoring kunnen krachtige servers weer gewoon in uw eigen netwerk worden geplaatst en hoeven niet naar een data centrum worden verplaatst. Alleen dankzij dit feit kan uw eigen netwerk weer volledig en veilig worden ontsloten. De droom voor elke moderne werker is altijd en vanaf iedere plek kunnen werken zonder poespas of zorgen.

Lees verder...Ja, ik bestel een EasyBOW iNode!

Verdere relevante informatie

Lees verder...Dit spreekt me aan! Hou me op de hoogte.
Lees verder...FAQ en Hoe-werkt-de-iNode
Lees verder...Wat zeggen anderen over de iNode
Lees verder...Fileserver/NAS vergelijking
Lees verder...iNode features
Lees verder...Verras me! ("I feel lucky")  EasyBOW: Zo-wordt-ICT-weer-leuk™