TNO evalueert fileOcean

Bizz Award foto shoot

foto impressie klanten


 
 
 

Reviews & Awards

Lees verder...EasyBOW Awards
Lees verder...Verschenen in de Pers
Lees verder...Wat hebben we gedaan in 2009/..2002
Lees verder...Verras me! ("I feel lucky")

PCM test iNode. Score:

In Juli is de EasyBOW iNode door de mangel gehaald in het PCM Testcenter. Conclusie: De iNode is zeker voor kleine kantoren en thuiskantoren een interessante optie. Hij kost relatief weinig geld, u heeft praktisch alle mogelijkheden die een groot bedrijf ook heeft en u heeft er nauwelijks beheerslasten aan. Een aanrader voor elk bescheiden bedrijf! Eind score: 4,5 (van de 5) sterren.

Lees verder...PCM: De iNode is een server waar eigenlijk alles in zit.
Lees verder...PCM: gemakkelijk aan te maken vpn-verbinding...
Lees verder...PCM: iNode is in gebruik verrassend eenvoudig
Lees verder...PCM: gemakkelijk te gebruiken op een ADSL-verbinding.
Lees verder...PCM: service is erg belangrijk. Deze is uitstekend.
Lees verder...PCM: Voor zakelijke gebruikers goedkoop in onderhoud
Lees verder...PCM: server met zoveel functionaliteit geen geld is

TNO evalueert fileOcean

Behalve klanten tonen ook anderen interesse in EasyBOW en de fileOcean (onze file- en backup server). Hierbij stelt iedereen dezelfde vragen:

  • Heeft de fileOcean zoveel meer dan een NAS?
  • Is de fileOcean wel interessant voor het MKB?
  • Is de fileOcean wel innovatief?
  • Is de fileOcean makkelijk na te maken?

TNO is gevraagd om vanuit haar expertise te kijken naar de fileOcean van EasyBOW. Daarbij TNO heeft de bovenstaande vragen allemaal bevestigend beantwoord.

Conform de voorwaarden van TNO kunnen wij hier niet direct uit het rapport citeren noch de resultaten samen- vatten. We moeten u naar het integrale document verwijzen, hierbij! Misschien wat lang, maar lees het zeker helemaal door.

Lees verder...Lees het volledige TNO Rapport

Innovatie Award van het Zakenblad Bizz

Op 19 juni 2006 vond, temidden van de Rolls Royces en Maserati's, de prijsuitreiking plaats van de Innovatie Top 100 van het zakenblad Bizz. 'De Innovatie Top 100' is een ranking van de beste 100 Nederlandse innovaties komend uit MKB organisaties. Deze ranking van is bepaald door een jury, bestaande uit: Charlie Aptroot, VVD- Kamerlid en juryvoorzitter, Bart Stomphorst, ceo van postbedrijf Sandd, Joris Craandijk, bedenker van de Beertender en Arjan Kors, hoofdredacteur bizz. De jury heeft gekeken naar originaliteit, impact en de omzetpotentie. EasyBOW werd uitgeroepen tot Winnaar in de categorie 'Creatieve Industrie' en werd overal 8ste!

Lees verder...Volledige ranking 'Sector Creatieve Industrie'
Lees verder...Zie Bizz Award fileOcean roadshow slideshow

Klanten: fileOcean op locatie

Altijd leuk om te zien waar fileOcean zoal terecht komen. Klik op onderstaande link voor een korte sfeerimpressie van de fileOcean bij klanten.

Lees verder...Start nu de klanten slide show...

Klant vertelt over fileOcean in het blad Bizz

Nieuwsgierig wat een van onze klanten vertelde over haar ervaringen met de fileOcean voor 173.000 actieve lezers van het maandblad Bizz? (Bizz is het zakenblad voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.)

Corine van den Houten, Isolease in Bizz: "Vanaf de installatie, nu bijna twee jaar geleden, draait het apparaat rimpelloos. "No kidding: systeembeheer daar doen we hier niet aan." "Ik had nooit gedacht dat ik zo enthousiast zou kunnen zijn over een server".

IT-deskundigen in haar nabije omgeving zeiden Van den Houten dat ze toe was aan een echte Small Business Server, maar zij twijfelde. "Ik vond die server direct al belachelijk duur en bovendien was ik er niet van overtuigd dat die de problemen echt zou oplossen. Daar kwam nog bij dat er onderhoud en beheer op moesten gaan plaatsvinden, dus - hoppa - nog meer kosten."

Een fileOcean - toen - voor nog geen 1400 euro. Minder dan de helft van de Small Business Server, kale prijs, ex onderhoud en ex beheer. Van den Houtens omgeving ried het af. Zo goedkoop. Dat kon niet goed zijn. De installatie duurde misschien twee minuten, vertelt ze. Daarna viel ze van de ene verbazing in de andere. ...lees verder.

Lees verder...Lees de volledige klantervaring in de Bizz.

Pers Materiaal

Heeft u beeldmateriaal nodig voor uw publicaties? Dit is direct te downloaden aan de hand van het onderstaande bestand.

EasyBOW beeld materiaalbeeld-materiaal.zip  (lees de bijsluiter voor gebruik)

Voor persvragen kunt u direct contact opnemen met de onderstaande personen.

Pers contacten



  EasyBOW: Zo-wordt-ICT-weer-leuk™