Sprout Challengers

Sprout Challengers

Bizz Logo

Winmag Award

EasyBOW LiveWIRE promo clip

Winmag Award
 
 
 

EasyBOW prijzenkast - Awards

EasyBOW in Sprout Challenger 50 - 2007

Op 22 juni 2007 heeft Sprout weer "De vijftig grootste uitdagers van Nederland" bekent gemaakt. Sprout: 'De ondernemers in de Sprout 50 pakken kansen, en zien wat anderen niet zien. Ondernemers die zich kenmerken door lef, visie en innovatievermogen. Dit zijn de vijftig bedrijven waar we de komende jaren nog veel van gaan horen'. Ook dit jaar behoort EasyBOW weer tot de Sprout 50 Challengers.

Sprout over de Challenger EasyBOW

Een betrouwbaar en hanteerbaar systeem, zonder dat 'je flauwvalt van de kosten'. Dat is zo ongeveer het motto van Michael Meelis van Easybow. Vorig jaar haalde Easybow de Challenger top 50 dankzij de fileOcean, een file- en backup- server voor kleinere bedrijven. Daar is nu de iNode server bijgekomen, een professionele internetserver voor het mkb. 'Goedkoper dan een TomTom', zegt Meelis, die de server zijn 'antwoord op al het geweld uit AziŽ' noemt. Meelis' dagelijkse gevecht is om de prijs van zijn producten laag te houden. "Wat ik wil is een klant die zich de ballen uit zijn broek lacht. Gewoon, omdat hij voor een paar honderd euro heeft, waar zijn buurman vijfduizend euro voor heeft betaald." Meelis zal zich de komende tijd in het publiciteitsgevecht moeten storten. "Het komt nu aan op bekendheid."

Lees verder...Sprout Online: EasyBOW een Sprout 50 Challenger
Lees verder...Sprout Online: Alle Sprout 50 Challengers 2007

EasyBOW in Sprout Challenger 50 - 2006

Corporate reuzen lijken met hun budgetten, marktaandeel en marketingpower onneembare bastions. Niet voor de bedrijven uit de Sprout 50, deze lijst met vijftig uitdagers van het piepkleine Gaming Works tot een erkende challenger als Scarlet staat EasyBOW tegenover Sun Microsystems.

"Een groot bedrijf heeft voldoende geld om zich te voorzien van een uitgebreide it-service. Voor een kleiner bedrijf is dat veel moeilijker. Een mkb'er wil een betrouwbaar en hanteerbaar systeem, waar hij geen omkijken naar heeft, en voorspelbare kosten. Dat is wat wij leveren"

Ga naar reseller site...Lees de gehele Sprout vermelding

Innovatie Award van het Zakenblad Bizz

Op 19 juni 2006 vond, temidden van de Rolls Royces en Maserati's, de prijsuitreiking plaats van de Innovatie Top 100 van het zakenblad Bizz. 'De Innovatie Top 100' is een ranking van de beste 100 Nederlandse innovaties komend uit MKB organisaties. Deze ranking van is bepaald door een jury, bestaande uit: Charlie Aptroot , VVD- Kamerlid en juryvoorzitter, Bart Stomphorst, ceo van postbedrijf Sandd, Joris Craandijk, bedenker van de Beertender en Arjan Kors, hoofdredacteur bizz. De jury heeft gekeken naar originaliteit, impact en de omzetpotentie. EasyBOW werd uitgeroepen tot Winnaar in de categorie 'Creatieve Industrie' en werd overal 8ste!

Lees verder...Volledige ranking 'Sector Creatieve Industrie'
Lees verder...Zie Bizz Award fileOcean roadshow photoshoot

Binnen 6 maanden 2x WINMAG Award

In mei 2006 nummer heeft WINMAG de fileOcean voor de tweede keer (binnen 6 maanden!) uitgeroepen tot 'Beste Product' en meest complete storage-oplossing. "De fileOcean is een complete oplossing die de fileserver en de backup-streamer overbodig maakt. Het ding is bovendien zo simpel te installeren en te beheren dat je eigenlijk geen beheer (meer) nodig hebt. Neem de extra's (versiebeheer, zoekmachine, antivirus) mee in je calculatie en de rekensom is dan snel gemaakt".

EasyBOW wint LiveWIRE Award!

Op 19 december jl. sleepte EasyBOW de LiveWIRE Young Business Award in de wacht. We gooide de hoogste ogen met onze fileOcean server. De voorzitter van de jury, Hans Wissema, noemde de fileOcean: 'een slim product'. EasyBOW maakt complexe opslagproducten algemeen toegangelijk. Hij roemde ook het opvallende uiterlijk als een sterk punt.

Lees verder...Lees het EasyBOW persbericht
Lees verder...Foto impressie uitreiking: Shot1, Shot2, Shot3
Lees verder...De sterke collega finalisten: Bakerzak, Mendix, en Netras. Zie promotie video...Bekijk de EasyBOW LiveWIRE video

WINMAG: Meest complete MKB-oplossing!

In het december 2005 nummer heeft WINMAG de fileOcean uitgeroepen tot 'Beste Product' en 'Meest complete MKB-oplossing'. WINMAG bekeek in haar Test een aantal NAS-opslagsystemen voor verschillende doelgroepen. De meest uitgebreide 'NAS' in dat overzicht was de fileOcean, compleet met backup, versiebeheer, antivirus en zoekmachine.

De fileOcean scoorde maximaal op de schaal van prijs/ kwaliteit, installatiegemak, beheermogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. WINMAG gaf ook aan hoe de fileOcean een traditionele fileserver en backup-streamer overbodig maakt en dat door de automatische piloot flink wordt bespaard op beheerskosten.  EasyBOW: Zo-wordt-ICT-weer-leuk™